slow események

           

Van néhány szempont, amitől szerintünk egy buli slow lesz és mi boldogan segédkezünk minden ilyen jellegű eseménynél. A legfontosabb, hogy elsősorban az, amit szervezünk azokról az emberekről szóljon, akik az adott eseményen részt vesznek majd. Fontos nekünk a szociális faktor előtérbe helyezése - a kapcsolatok, a közösség, a beszélgetések és minden, ami egy fenntartható társadalom alapját képezheti. 
Számít még az is, hogy a természetet közel hozzuk az évszaktól és lehetőségeinktől függően a helyszínhez. Mindenképp szempont, hogy a szervezés nyugodtan zajlik, élvezzük a részletek kidolgozását és a tudatos tervezés végül mindenki megelégedésére szolgál. 
Szeretnénk, ha a stílus és a koncepció meghatározását követően a résztvevők is hozzátennék, amit tudnak illetve szeretnének a dekoráció egy részéhez. 
Abban hiszünk, hogy nem kell komoly összegeket költeni és mindent újonnan megvásárolni, viszont egy különleges alkalomra a meglévő darabokkal összehangoljuk az általunk hozott anyagot és ebből fantasztikus végeredmény születhet. 
A dekoráció egy részét  kézzel csináljuk, szeretjük és követjük a trendeket és könnyed, de látványos megoldásokkal törekszünk a mindenki számára tökéletes megoldásokra. 
Nagyon élvezzük, ha hétköznapi tárgyakkal is operálhatunk, szeretünk újrahasznosítani és minden, ami egy jó piacozás alkalmával a kezünk ügyébe kerül számításba jöhet. 
Nem ragaszkodunk a konvenciókhoz, sőt és nagyra értékeljük az apró, személyes részleteket. 
Egy eseményen mindig központi dolog az étel. Ha rólunk van szó egyszerű, de nagyszerű falatokra gondolunk finom italokkal, helyi és házi ételekkel, amik a környéken termettek, frissek és finomak. 
Szeretjük a mókás meglepetéseket is, boldogan tervezünk játékos részleteket, hogy a jó hangulat garantált legyen.

Ha egy ilyen kellemes és tartalmas eseményt szerveznél keress minket a slowdekor@gmail.com email címen.

Linda + Dávid

Levendula Lánybúcsú

Slow Budapest Ajádékozz időt esemény

RooM8 Photography Régimódi Analóg Valentin napi fotózásNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése