hello

A slowdekor egy dekorációs koncepció a fenntarthatóság és egyediség jegyében, amely a slow mozgalom nyomán jött létre és ahol szempont többek között az újrahasznosított és természetes anyagok felhasználása, az eredetiség, a kreativitás és a társadalmi felelősségvállalás.
Szerepet kapnak kézzel készített díszek, installációk, magyar termékek és újrafelhasznált kiegészítők is különleges hétköznapokra vagy nemhétköznapi eseményekre.
A Slowdekor arra buzdítja az embereket, hogy koncentráljanak a valós értékekre, a minőségre a mennyiséggel szemben, töltsék tartalmasan az idejüket és értékeljék a részleteket. Élvezzék a szabadban eltöltött időt, a család és a barátok közelségét, miközben visszavesznek a tempóból.
                                ♥                            
                                          
                          

The Slowdekor concept was born due to the slow movement. The slow lifestyle inspires people to use their time for important things and consider the less is more perspective, while bringing real values into their lives. This way of decorating events encourages people to enjoy the hand made details, the eco-friendly implementation which would reflect their personality and appreciate the time spent with family and friends while slowing down.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése